IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Jeyo mobile companion problem
scotth80
post Sep 18 2007, 05:04 PM
Post #1


Junior Member


Group: Members
Posts: 10
Joined: 19-May 05
Member No.: 8,759



Just picked up a 2125 to replace my 5600 and I am having trouble getting Jeyo mobile companion to work. I have the latest version of it and active sync. Active sync works but Jeyo just says "starting device agent." When I try to run "CommMan.exe" I get this error: "0x80070002 Calllog module Init failed." Any ideas?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scotth80
post Sep 19 2007, 10:55 PM
Post #2


Junior Member


Group: Members
Posts: 10
Joined: 19-May 05
Member No.: 8,759



Any ideas?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
smeg36
post Sep 20 2007, 12:55 PM
Post #3


Moderator
Group Icon

Group: Super Moderator
Posts: 4,428
Joined: 5-January 04
From: Miami Beach
Member No.: 1,045
Phone: HTC Touch
Carrier: Sprint/Nextel



Have you tried checking the Support section of the Jeyo website? I'd try contacting the developer with that error code and see if they know what it means.


--------------------
Phone: Sprint Touch Pro
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scotth80
post Sep 24 2007, 06:08 PM
Post #4


Junior Member


Group: Members
Posts: 10
Joined: 19-May 05
Member No.: 8,759



QUOTE (smeg36 @ Sep 20 2007, 04:55 AM) *
Have you tried checking the Support section of the Jeyo website? I'd try contacting the developer with that error code and see if they know what it means.


I emailed them last week, no response.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
abatis
post Sep 25 2007, 02:48 PM
Post #5


Site Administrator
Group Icon

Group: Admin
Posts: 3,204
Joined: 10-December 03
From: Denver, Colorado
Member No.: 626
Phone: Samsung i760
Carrier: Verizon
Secondary Carrier: Sprint
PocketPC: Other



Have you tried to uninstall and reinstall Jeyo on your PC and make sure your firewall is open to Activesync?


--------------------
Editor/Administrator MGN
MGN Making Your Windows Mobile Life Simpler

Main : Samsung i760 - Verizon
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scotth80
post Sep 25 2007, 06:34 PM
Post #6


Junior Member


Group: Members
Posts: 10
Joined: 19-May 05
Member No.: 8,759



QUOTE (abatis @ Sep 25 2007, 06:48 AM) *
Have you tried to uninstall and reinstall Jeyo on your PC and make sure your firewall is open to Activesync?


I will give it a try. Not sure about the firewall, it worked with my 5600 though. This is my work PC, so I don't have much control over security.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th May 2017 - 10:21 PM